Teknik

Jag har teknik för att täcka alla förekommande event – från den lilla festen med 100 gäster till stora hallar och utomhusevenemang på upptill 1500 personer. All utrutning är kittad specifikt för ändamålet och transporteras, packas och riggas snabbt.
Jag arbetar med de senaste och absolut bästa systemen som finns på marknaden.

Dj-systemen är alltid det senaste från Pioneer Dj.

På ljudsidan har jag bl a investerat i ett fullt JBL Vrx system – ett av de bästa och mest snabb-riggade
Constant-curvature array PA:n som finns på marknaden. Systemet är modulärt och byggs helt efter storleken
på dansgolvet och lokalen. Till mindre event används bara några delar av topp och sub-modulerna
medan jag i större sammanhang stackar och flyger flera moduler.

JBL VRX HögtalarsystemEn ljudprocessor från DBX gör att ljudet blir anpassat och optimerat för just den specifika lokalen. Via en mätmikrofon kan jag analysera akustik mm i varje situation. Resultatet är ett ljud som blir lättlyssnat och bekvämt för hela publiken, helt enkelt!

Vid galor och liknande tillställningar kan konfrencier eller speaker med fördel använda min teknik och trådlösa mikrofon-system från Shure finns alltid med, liksom JBL VRX scen-monitorer. Även digital mixer finns att tillgå för sådana ändamål. Ett antal showgrupper och mindre akter uppträder ofta på min Dj-rigg innan mitt set, vilket gör att behovet av en extern ljud-leverantör då i många fall kan tas bort.

På ljussidan bjuds det på en ljusshow av högsta klass med movingheads, washar, strobe, blinders, rök med mera och jag använder ljusbord från marknadens ledande tillverkare -Avolites.

Vid lite större evenemang kommer jag alltid tillsammans med ljustekniker/riggare.

Vad behövs på plats?

Dj anläggningen i sig är byggd för att i sitt standardutförande (upp till 300 pers) riggas på 1h, och kräver på plats:

-16A 3-fas strömuttag (inom 25m)
-Mått 5m (bredd) X 2,5 (djup) och en optimal takhöjd är 3m+. Höjden på anläggningen är helt justerbar så anläggningen kan byggas även i normal standarhöjd under 3m, i privata sammanhang.
-Jag använder haze/rök-maskin för att framhäva effekt-ljus på bästa sätt. Kolla så att eventuella känsliga brand-detektorer är avstängda.

"Det här var den ABSOLUT bästa musik-upplevelsen jag fått på ett dansgolv! Sjukt bra jobbat!!" /Daniel Moberg


"Mycket nöjd kund! Det var fullt på dansgolvet fick vi rapporter om!" Project Manager, Bokningsbolaget
(Företagsevent åt SAP)


"Hej Bruno! Du gjorde en oförglömlig spelning på Djurönäset ordnad av Sale Support. Jag var en av de som kom fram och sa att jag sannolikt skulle höra av mig. Nu är vi där!" /Christian Di Luca
(Företagsevent åt Di Luca AB på DeKroon i Amsterdam)


"STORT tack för att du spelade på vår konferrens på Lejondals Slott! Alla sa att det var fantastiskt bra musik och en toppenkväll!" /Ina Melchersson
(Nestlé Health Science)